Ga naar de inhoud

ScanGo versterkt haar positie door zich bij de Visma familie te voegen

  • door


ScanGo en Visma bundelen per direct hun krachten. ScanGo zal als onderdeel van Visma iASSET haar werkzaamheden voortzetten.

Visma is een van Europa’s toonaangevende leveranciers van bedrijfskritische software voor een efficiëntere en veerkrachtige samenleving. Met circa 14.000 medewerkers, 1.400.000 klanten uit de particuliere en publieke sector in Europa en Latijns-Amerika, en een netto-omzet van € 2.1 miljard in 2021, zet Visma zich in om morgen beter te maken dan vandaag.

Visma iASSET is een toonaangevende leverancier van cloud oplossingen voor het beheren van de openbare ruimte en sluit daarmee naadloos aan bij de activiteiten van ScanGo. Met de overname van ScanGo zet Visma iASSET zijn opmars voort en versterkt het haar positie op de Europese markt.

“Deze strategische samenwerking stelt ons in staat om ons huidige pad van groei en professionalisering te versnellen. Overal ter wereld zie je een toenemende behoefte aan parkeer-, handhaving- en security management oplossingen zoals ScanGo deze aanbiedt. Als toonaangevend leverancier op dit gebied, geloven we dat we onze kennis, producten en marktaanwezigheid nog sneller kunnen uitbreiden door de krachten met Visma iASSET te bundelen” aldus de directie van ScanGo.

ScanGo zet, onder de huidige naam, de bedrijfsactiviteiten op gelijke wijze voort. Als onderdeel van de Visma iASSET zal ScanGo nauw samenwerken met de andere Visma bedrijven in het overheids ecosysteem.

Als klant en gebruiker van ScanGo zult u geen impact ervaren van deze stap. Wel zult u profiteren van het uitgebreide portfolio en innovatiecapaciteit die de Visma groep heeft. Dit stelt ons in staat om sneller te innoveren en op een breder vlak uit te breiden. Denk hierbij niet alleen aan ontwikkeling, maar ook aan verdere professionalisering van procedures, support, continuïteit, security, kwaliteit en  implementatie.

Visma in de Benelux
Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse en Belgische markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit 45+ bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloudsoftware. Visma is trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams.

Wilt u meer weten, neem contact met ons op via info@scango.nl.

Translate »