Ga naar de inhoud

Nieuwe koppeling CJIB

  • door

Voor het aanleveren van zaken stelt het CJIB de dienst ‘Feitgecodeerde upload’ beschikbaar aan opsporingsinstanties. De dienst is ook bekend onder de technische benaming BUBS (Bulk Upload Berichten Service). Het was al mogelijk om via de Transactie Module (TM) zaken in grote hoeveelheden aan te leveren, maar met BUBS is het mogelijk om dit inclusief bijlagen (zoals foto’s) te doen.
De BUBS is beschikbaar via het Business Portaal en biedt de mogelijkheid om bestanden te uploaden, zodat hiervan zaken in TM gemaakt kunnen worden. Vanuit TM worden de zaken vervolgens gerouteerd naar het juiste backoffice systeem van het CJIB welke het executietraject uitvoert.

iHandhaving en ScanGo hebben een nieuwe directe koppeling met het CJIB beschikbaar. Voor ScanGo / iHandhaving klanten die nog werken met de inmiddels verouderde Natuurnetwerk/BRS koppeling geldt dat we deze in Q1 gaan overzetten naar het nieuwe systeem. Dit scheelt behalve een extra processtap ook kosten voor BRS. Tevens is deze oplossing geheel gereed voor de toekomst en in lijn met de ontwikkelingen vanuit CJIB. Meer weten over deze nieuwe oplossing? Neem contact met ons op.

Translate »