Ga naar de inhoud

Parkeerservice en ScanGo zetten scanauto’s in

  • door

PERSBERICHT : PARKEERSERVICE EN SCANGO ZETTEN SAMEN SCANAUTO-OPLOSSINGEN IN

Parkeerservice heeft een overeenkomst gesloten met ScanGo voor de inzet van de Scanauto oplossingen bij haar leden.

Parkeerservice is een overheidscoöperatie en heeft als doel de parkeertaken zo efficiënt en doeltreffend uit te voeren voor haar gemeentelijke leden.

ScanGo is toonaangevend leverancier van scanauto totaaloplossingen in binnen en buitenland.

Parkeerservice voert namens haar leden het parkeerbeleid en handhaving uit, beheert apparatuur,
beheert parkeergarages en is het primaire aanspreekpunt voor automobilisten, inwoners en ondernemingen. Parkeerservice heeft als doel om het parkeren en verblijven van voertuigen gemakkelijker, efficiënter, slimmer en aantrekkelijker te organiseren voor haar leden en voor parkeerders.

Om deze reden gaat Parkeerservice een aantal scanauto’s van ScanGo inzetten voor het controleren op fiscale naheffingen en later mogelijk ook foutparkeren en andere type overtredingen. Daarmee wordt, naast de efficiënte controle en handhaving, ook een gezamenlijk schaalvoordeel behaalt voor aangesloten leden. Het nieuwe Scan systeem van ScanGo kan in meerdere gemeente worden ingezet en kan eenvoudig doorgroeien naar controle van de aanwezige ca. 50.000 gereguleerde parkeerplekken.

Zo worden nu voertuigen waar geen of te weinig parkeerbelasting voor is betaald, automatisch gedetecteerd door middel van een scan op het kenteken. Wie niet of te weinig heeft betaald krijgt automatisch een Naheffingsaanslag thuis.

Onlangs is de eerste deelnemende gemeente met succes gestart met de ScanGo oplossing. Parkeerservice en ScanGo verwachten dat snel meer deelnemende gemeenten aansluiten op de Scanauto oplossing van Parkeerservice en ScanGo.

Over Parkeerservice

Parkeerservice is een overheidscoöperatie en heeft als doel de parkeertaken zo efficiënt en doeltreffend uit te voeren voor haar gemeentelijke leden.

ParkeerService biedt een alternatief naast de bestaande mogelijkheden van gemeentelijk of commercieel parkeermanagement. Sinds de oprichting hebben inmiddels vijftien gemeenten zich aangesloten bij ParkeerService, waarbij het zowel om stedelijke als landelijke gemeenten gaat.

www.parkeerservice.nl

Over ScanGo

ScanGo is in binnen en buitenland toonaangevend leverancier van scanauto oplossingen. Steeds meer gemeenten gebruik van het snel implementeerbare en gebruikersvriendelijke ScanGo platform waarmee een gemeente volledig kan worden ontzorgt.

www.scango.nl

Meer informatie: info@scango.nl of 035-5254466 / 072 – 5070441

Lees volledige bericht

Translate »